Vi är Scafom-rux

Företagets kortprofil

Scafom-rux är en innovativ tillverkare av ställningar, stöttor och formsystem med fem strategiskt placerade produktionsanläggningar över hela världen och en global närvaro i över 14 länder på fyra kontinenter. Det familjeägda företaget grundades 1978 av Frans Brinkmann och har sina rötter och sitt huvudkontor i Nederländerna.

Med ett brett produktsortiment, en uppfinningsrik anda och lång erfarenhet erbjuder Scafom-rux ställningar, stöttor och ramsystem av högsta kvalitet med högsta säkerhetsstandard. Detta inkluderar val av de bästa råvarorna, en certifierad kvalitetssäkringsprocess i hela leverans- och produktionskedjan samt moderna produktionsanläggningar.

Scafom-rux kompletteras av en utmärkt kundservice, en stark lokal närvaro, professionella utbildningar och teknisk experthjälp och är den mest betrodda ställningsleverantören för industrikunder samt för bygg-, infrastruktur- och stämpprojekt över hela världen. Kombinationen av smarta detaljer, bra lösningar och engagerade människor gör Scafom-rux till en av världens ledande tillverkare av förstklassiga ställningsystem.