Vi är Scafom-rux

Företagets kortprofil

Scafom-rux är en global tillverkare av förstklassiga ställningslösningar för professionella ställningsbyggare och nyckelbranscher som olja och gas, varv och skeppsbyggnad, byggnation, gruvdrift och infrastruktur.

Scafom-rux erbjuder den mest omfattande portföljen av ställningsystem ställningstillbehör samt stämp och är förstahandsvalet för kunder som värdesätter en pålitlig och pålitlig partner med stark lokal närvaro i mer än 20 länder och utmärkt kundservice på fem kontinenter.

Tack vare en uppfinningsrik anda och mer än 40 års erfarenhet är Scafom-rux produkter utformade och byggda för att hålla ställningsbyggare säkra i alla lägen och upprätthålla högsta standard när det gäller hållbarhet och hållbarhet.

Kompletterat med ytterligare tjänster som professionell utbildning, teknisk ingenjörskonst och uthyrning av ställningar, är hela Scafom-rux-teamet dedikerat till att förstå ställningsbyggare och deras behov och krav och att tillhandahålla bästa möjliga lösning för varje ställningsbyggnadsprojekt i Sverige och världen över.