Besök Scafom-rux på BAUMA 2022 i München

Är du redo för BAUMA 2022?

I år är det äntligen dags igen: BAUMA öppnar sina dörrar i München från 24:e till 30:e oktober 2022. Med 3 700 utställare på en utställningsyta på över 600 000 m2 är det inte bara den största mässan inom byggbranschen, utan också den största mässan i världen. Och den fortsätter att växa. Allt du behöver veta om ditt besök på BAUMA och värdefulla tips för din vistelse i München hittar du här.

Över 600 000 besökare från mer än 200 länder väntas strömma in i mässhallarna i München även i år. Ingen annanstans får du samma möjlighet att utbyta idéer med så många kollegor från den globala bygg- och ställningsindustrin. Och där byggnadsutrustning ställs ut är ställningar inte långt borta. Självklart kommer Scafom-rux återigen att vara representerad med en egen monter 2022.

BAUMA anses av goda skäl vara den ledande mässan för bygg- och byggställningsteknik. Från högpresterande byggmaskiner till innovationer inom säkerhet och digitala lösningar - alla får valuta för pengarna. En försmak av vad du kan förvänta dig på BAUMA och varför det är värt ett besök hittar du här. För fler intryck av BAUMA, titta på den här videon.

Hall B3 - mötesplatsen för ställningsbyggare och ställningstillverkare

Hall B3 är ett måste för alla som arbetar med byggnadsställningar. Här hittar du allt om byggnadsställningar och byggnadsställningsteknik. Här kan du också besöka vår monter Scafom-rux. Här kan du till exempel förvänta dig uppdateringar om våra produkter samt nya, optimerade lösningar för ställningar.

Du kan hitta rätt på mässan med hjälp av den kostnadsfria BAUMA-appen för Android och iPhone. Här hittar du navigering genom salarna, en lista över utställare och en översikt över alla höjdpunkter och program.

Biljetter till BAUMA finns på https://www.bauma.de/de/besucher/tickets-gutscheine/faq/.

 

Tips för boende, transport och fritid för din vistelse i München

Hotell och pensionat i och runt München

Om du vill besöka BAUMA och inte kommer från Münchenområdet behöver du naturligtvis också ett boende.

Det finns flera hotell direkt vid mässområdet eller i Trudering-Riem stadsområde, där mässan är belägen. Som alltid när det är dags för mässor blir boendet snabbt uppbokat. Om du vill spara pengar bör du också leta efter ett hotell, ett b&b eller pensionat i det yttre Münchenområdet. Eftersom Münchens kollektivtrafiksystem är väl utbyggt kan mässområdet också nås från närliggande stadsområden som Bogenhausen eller Berg am Laim eller till och med från närliggande byar under mässtiden.

 

Buss och tåg i stället för bil

Det bästa sättet att ta sig från A till B är med buss och tåg. Med tunnelbanan undviker du Münchens ökända rusningstrafik och det eviga sökandet efter en parkeringsplats. Du kan till exempel nå Messe München, där BAUMA ligger, från Münchens centralstation med tunnelbanelinjen U2. Med den här ruttplaneraren kan du hitta den snabbaste vägen från ditt boende till BAUMA. Ange helt enkelt "Messestadt Ost" eller "Messestadt West" som destination - beroende på vilka hallar du vill börja vid. Ta bara en titt på hallöversikten. För information om resepriser och biljetter, klicka här. Om du planerar mer än 2 resor per dag är det värt att överväga att köpa en dagsbiljett för enskilda personer eller grupper.

 

Mässan München ligger i den östra delen av staden:

 

 

Din vistelse i München efter mässan

Även när BAUMA:s portar stängs klockan 18 varje dag är München definitivt värt en resa. Förutom en öl efter jobbet på en av Bayerns berömda Biergartens eller en middag med kollegor på Münchens varierade restaurangscen finns det mycket att se och uppleva i Bayerns huvudstad. Så om dina fötter inte är för trötta efter att ha gått genom Baumas utställningshallar och du fortfarande vill vandra runt i München innan du beger dig till hotellet, så finns här några bra tips och måste-sevärdheter:

Vi ser fram emot att välkomna dig till BAUMA i höst. Är det här ditt första besök eller har du redan varit på BAUMA? Skriv dina erfarenheter från världens största mässa till oss i kommentarerna.

 

Tillbaka

Kommentarer

Lägg till en kommentar

Addera 4 och 9.

Ta kontakt med Scafom-rux

Stronger. Together.

Hela Scafom-rux-teamet är dedikerat till att hjälpa dig med alla dina frågor om ställningar. Kontakta oss!